Verksamheten inom barn och familj

Under fliken barn och familj hittar du församlingens omfattande verksamhet inom barn och familj.

Dagklubben

Dagklubben är vardagsglädje för barnen! Vi berättar ur Bibeln, sjunger, ber, leker, pysslar och lyssnar på saga. Dagklubben är ett sätt att stöda familjerna i deras kristna fostran. I församlingen finns tre dagklubbar.

I Bonäs prästgård, Västra Ringvägen 2, samlas en  grupp treåringar två gånger i veckan.

I Vestanlidgården, Bojvägen 14, och i Kyrkostrands församlingshem, Vasavägen 118, samlas grupper för fyra till femåringar tre gånger i veckan.

Dagklubbsdagen är fyra timmar lång i alla klubbar, 8.30-12.30.

ANMÄLNINGSTID TILL DAGKLUBBEN FÖR VERKSAMHETSÅRET 2018-2019 UNDER TIDEN 18.3-15.4 2018. Terminsstart vecka 36.

Några lediga platser finns ännu. Kontakta Bernice Haglund-Wikström tel 0403100418

Ledarna för dagklubben.
Ledarna för eftis.
Tf Ledare för familjeverksamheten

Ledare för församlingens verksamhet för dagklubb, söndagsskola och församlingsfaddrar.

Ledare för barnverksamheten

Ansvarig för församlingens eftisverksamhet.

t.f. ledare för barnverksamheten

Ledare för församlingens öppna dagklubb, ledare för eftisverksamheten