Dagklubben

Dagklubben är vardagsglädje för barnen! Vi berättar ur Bibeln, sjunger, ber, leker, pysslar och lyssnar på saga. Dagklubben är ett sätt att stöda familjerna i deras kristna fostran. I församlingen finns tre dagklubbar.

I Bonäs prästgård, Västra Ringvägen 2, samlas en  grupp treåringar två gånger i veckan.

I Vestanlidgården, Bojvägen 14, och i Kyrkostrands församlingshem, Vasavägen 118, samlas grupper för fyra till femåringar tre gånger i veckan.

Dagklubbsdagen är fyra timmar lång i alla klubbar, 8.30-12.30.

Terminsstart i dagklubben vecka 36

Klubbarna för fyra-fem åringar i Kyrkostrand och Vestanlidgården startar måndagen den 4 september 2017.

Bonäs dagklubb för treåringar startar tisdagen 5 september 2017.

Till Bonäs dagklubb antas barn som har fyllt eller fyller tre år detta år. 12 platser finns. Klubbdagar är tisdagar och torsdagar kklockan 8.30-12.30.
I Vestanlidgården och Kyrkostrands församlingshem finns 18 platser för fyra - femåringar. Klubbdagar är måndagar, onsdagar och fredagar klockan 8.30-12.30

Barn födda 2012-14 kan söka om plats. Dagklubbsbarnen tas emot enligt ålder och de äldsta barnen bereds  plats  först. Barn bosatta på Jakobstads svenska församlings geografiska område har företräde. Terminsavgiften för tre-dagars gruppen är 150€ och för två- dagars gruppen är 100€.

Några lediga platser finns i Kyrkostrands dagklubb.  Kontakta Bernice Haglund-Wikström tel 0403100418 bernice.haglund-wikstrom@evl.fi