MÅ 14.5    kl. 10-12:   Öppen dagklubb för barn 0-5 år tillsammans med vuxen i Bonäs prästgård.

MÅ 14.5    kl. 17.00:   Tehus för nyfinländska och andra kvinnor i Församlingscentrets ungdomsutrymmen.

TI 15.5       kl. 9-11:     Öppen dagklubb för barn 0-5 år tillsammans med vuxen i Vestanlidgården.

kl. 11-13:   Jakobstads kyrka öppen för bön och samtal.

kl. 18.00:   Missionskväll i FC, Marianne och Jan-Erik Sandström berättar från

flyktingarbetet i Aten och missionsfältet i Etiopien. Nådens Vind, dir. Tor

Lindén, Sång på Gång. Andakt Anderssén-Löf. Servering.

TO 17.5      kl. 9-11:    Öppen dagklubb för barn 0-5 år tillsammans med vuxen i Kyrkostrands

församlingshem.

kl. 18.00:   Vardagspaus – för kvinnor. Vi vandrar Eugmo vandringsled, 8,2 km.

Gemensam start kl. 18.00 från ABC i Jakobstad. Ta egen matsäck med!

Frivillig avgift för My School-programmet på SAT-7.

FR 18.5      kl. 19.00:   In da house i Församlingscentrets ungd.utr., Esselström.

SÖ 20.5      kl. 12.00:   Mässa i kyrkan, Anderssén-Löf, Salo, Borgmästars, Chorus Novus.

kl. 17.00:   Fokus i FC. Bibelstudium ”Apostlagärningarna del 4. Guds dynamit”, Salo.

Lovsång Kick Östman. Barnfokus.