Hembesök och nattvard

Är du ensam, har frågor om livet och kristen tro, men svårt att komma till kyrka och församlingscentret? Församlingens präster, diakoner och frivilliga kommer på hembesök enligt överenskommelse.
Man kan också få fira nattvard hemma om man inte kan ta sig till de ställen där mässa firas.

Kontakta en präst eller diakon

Du kan också kontakta vänbanken.

Vänbanken är en "bank" där man kan få vänner eller ställa upp som vän eller erbjuda sina tjänster till någon annan verksamhetsforsm. Vänbanken koordineras av diakoniarbetarna.

Känner du dig ensam ibland eller önskar regelbunden kontakt med en vän, kontakta någon av diakoniarbetarna. Diakoniarbetarna förmedlar kontakten sedan vidare till frivilliga som gärna ställer upp. Dessa frivilliga arbetare har regelbunden skolning och stöd av diakoniarbetarna. Vill du ble en vän som ställer upp för andra, ta även då kontakt så berättar vi när nästa träff för vänbanken är.