Prepkurs inför äktenskap

Bröllop - hur funkar det sen?!

Kurs för nyvigda och par i vigseltankar en Prepkurs inför äktenskap hålls Merilä lägergård en gång per år. Nästa kurs blir 4-6 januari 2019.

Ni lär er om kommunikation, att lösa konflikter, att leva med olikheter och att upptäcka kärleksspråken. Kursen är en fin förlovningspresent eller julklapp till unga par! Kursen består av föredrag och meningsfulla övningar och samtal tillsammans med din partner.

Konceptet för kursen kommer från England, där den kallas the Marriage Preparation Course. Kursen har blivit populär över hela världen. Kursen passar för unga par i olika åldrar, nyförlovande och par med planer för bröllop och för nygifta.

Resurspersoner: Mathias och Tanja Forsblom, Emilia och Anders Holmberg, Torbjörn och Sara Sandell.

För info och anmälan: Pedersöre församlingskansli, förs.sekr. Lena Sandberg på tfn 040-3100440 eller lena.sandberg@evl.fi. Anmälan kan också göras via denna länk.

Församlingssekreterare
Kyrkostrands församlingshem, Vasavägen 116
68600 Jakobstad
Kaplan. Ansvarig för vuxenarbete, med bl.a. Alpha-kurs, lärjungakurs, äktenskapskurser och föräldrakurs. Teologansvarig för verksamheten bland barn och familj.