Pröva på dag med Kyrkokören

lö 16.2 kl. 10.00 - kl. 15.30

Pröva på dag med Kyrkokören Kyrkostrands församlingshem

Kyrkokör

Prova-på-dag med kyrkokörerna i Jakobstad och Pedersöre!

Tycker du om att sjunga men aldrig riktigt vågat komma med och sjunga i kör då har du nu möjligheten att prova på det en dag med Jakobstads svenska församlings  - och Pedersöre församlings kyrkokörer.

Lördagen den 16 februari träffas vi kl.10 i Kyrkostrands församlingshem (bredvid Pedersöre kyrka) under några timmar för att sjunga tillsammans och umgås. Lunch (laxsoppa) äter vi kl.11.30 och eftermiddagskaffe med tilltugg får vi njuta av kl. 14 för att sen avsluta dagen kl.15.30. Kostnad för kördag, inkl. mat och kaffe är 10e och det betalar man i samband med lunchen.

Förhandsanmälan är inte nödvändig, men man får gärna sända ett sms till Annika (tel.040-3100416) eller Diana (tel. 040-3100445) eller maila annika.wester@evl.fi eller diana.pandey@evl.fi om man har frågor om kördagen eller är intresserad av att delta.

Alla sångintresserade är varmt välkomna med!

lö 23.3 kl. 18.00

Jakobstads kyrka