PÅSKVANDRING

Altare

Påskvandring

PÅSKVANDRING

Välkommen att ta del av påskens händelser via en vandring i området kring Församlingscentret och Jakobstads gravgård. Jakobstads svenska församling och Pietarsaaren suomalainen seurakunta ordnar evenemanget gemensamt.

Vandringen startar från finska ungdomsutrymmet på Ebba Brahe esplanaden och går sedan vidare via gamla gravgården  och nya gravgården för att sluta vid Johanneskapellet.

På första stationen finns en karta. Påskvandringen är obemannad. Infotavlor finns på alla stationer. På några stationer finns qr-koder med musikinslag. För att lyssna på dem behövs en app på smarttelefonen som kan skanna qr-koder. Påskvandringen är för alla åldrar och bra om barn kan gå tillsammans med familjen. Naturen förbereder sig för vår och snön smälter så det är  bra att ha skor som tål fukt och vatten när man går påskvandringen. Vi ber er beakta säkerhetsavstånd.

Vandringen är öppen under tiden 26.3-5.4.

VÄLKOMNA!

Jakobstads svenska församling

Tag kontakt

Ledare för familjeverksamheten