VECKA 51 (20-26.12.2021)

TI 21.12 kl. 11-13:     Jakobstads kyrka öppen för bön och samtal.

JULAFTON
FR 24.12 kl. 13.00:     Julbön i Jakobstads kyrka, Björk, Borgmästars, sång Cecilia Åminne.
FR 24.12 kl. 13.45:     Blåsmusik från Jakobstads kyrkas klockstapel, Wava-institutet.
FR 24.12 kl. 14.00:     Gemensam jul i Församlingscentret, Björk, Kanckos, Mård, Sandström,
                                  sång Håkan Streng.
FR 24.12 kl. 14.00:     Barnens julbön hålls utomhus vid Pedersöre kyrka, Krokfors, Wester, Tallgren.
FR 24.12 kl. 22.00:     OBS! INHIBERAS. Musik i julnatten i Pedersöre kyrka, Wester, Borgmästars, flöjt Isabella Kronqvist,
                                  textläsare Birgitta Cederberg. Andakt Krokfors.

JULDAGEN
LÖ 25.12 kl. 8.00:     Julotta i Pedersöre kyrka, predikant Åsa Turpeinen, liturg Hans Häggblom, kantorer Annika Wester
                                och Diana Pandey. Jakobstads svenska och Pedersöre församlingars kyrkokörer.
                                Gemensam Julotta med Pedersöre församling.
                                  Sänds även via församlingens Youtubekanal.
                                  Länk finns på www.jakobstadssvenskaforsamling.fi.

ANNANDAG JUL
SÖ 26.12 kl. 18.00:     Högmässa med ”De vackraste julsångerna” i Jakobstads kyrka, Edman, Borgmästars, Wester,
                                  Chorus Novus. Sänds även via församlingens Youtubekanal.
                                  Länk finns på www.jakobstadssvenskaforsamling.fi.