Lediga jobb : Diakoniarbetare

2.8.2019 13.55

Jakobstads svenska församling söker

EN DIAKONIARBETARE (100%)

En av våra diakoniarbetare flyttar med nya biskopen till Borgå. Därför söker vi nu dig som har den av kyrkan fastställda diakoniss- eller diakoniexamen.

Du behöver vara konfirmerad medlem i ev.luth. kyrkan, dela kyrkans tro och värderingar samt ha förmåga att möta människor i olika livssituationer. Du behöver vara lyhörd, empatisk och kommunikativ samt ha förmåga att engagera och inspirera frivilliga medarbetare och leda grupper. Som en särskild merit vi lägger vikt vid är erfarenhet av arbete med personer med kognitiv funktionsnedsättning.

Tjänsten tillträds 16.9.2019 eller enligt överenskommelse. Lön enligt kravgrupp 502. Prövotiden är 4 månader. Ett godtagbart läkarintyg över hälsotillståndet samt utdrag ur straffregistret ska uppvisas innan tjänsten tillträds.

Ansökan inlämnas senast måndagen den 19.8 kl. 16 till Jakobstads svenska församling, Ebba Brahe esplanaden 2, 68600 JAKOBSTAD

Närmare information ger kyrkoherde Bo-Göran Åstrand 0403 100 411 eller bo-goran.astrand@evl.fi

« Till nyhetslistan