Fadderdagen

Vi är glada att berätta att Jakobstads svenska församling tillsammans med ett flertal företag, firmor och organisationer kommer att ordna en dag för barnen och deras faddrar. Söndagen den 2.6 2019 firar vi den nationella fadderdagen. Den dagen är det tänkt att faddern  kan göra något roligt och meningsfullt tillsammans med sitt/sina fadderbarn.

Därför arrangerar församlingen aktiviteter tillsammans med följande samarbetspartners:

Gudstjänst i Jakobstads kyrka. Efter gudstjänsten servering och samvaro på kyrkbacken. Gratis.

Jakobstadsnejdens veteranbilssällskap. Åktur med veteranbrandbil. Start från kyrkan kl. 13-16. Gratis.

Aspegrens trädgård. Guidad rundvandring med Ulla Nyström kl. 14.00. Gratis.

Rosenlunds prästgård. Kaffe/saft med tilltugg, glass 20% för faddrar och fadderbarn kl.14-16.

Hembygdsmuseet vid Rosenlund. Öppet kl.13-16. Guidning Bertel Widjeskog. Gratis.

Nanoq. Guidning kl. 13.30 och 15.00. Kostnad 20€, fadderbarn gratis. Kaffe/saft ingår.

Storstara gård. Öppet kl. 13-16. Inträde gratis, faddrar och fadderbarn bjuds på kaffe/saft och bulle. Körning med häst och kärra 2€/person eller 5€/familj.

Maxi fun. 8€/barn, vuxna gratis kl.13-16.

Minigolf klubb Jakobstad. 50% rabatt för faddrar och fadderbarn kl.13-16.

Räddningsverket visar brandbilar, ambulanser och berättar om sin verksamhet kl.13-14.30. Gratis.

Mr Bank. 20%rabatt på pizzor för faddrar och fadderbarn kl. 15-17.

Friends & brgrs. 20% rabatt för faddrar och fadderbarn på valfri måltid kl. 12-18.

Läs mera om fadderdagen här.

För vidare information om de olika ställena se nationella fadderdagens hemsida.

Fadderdagen logo