Gudstjänst med små och stora

Gudstjänst med små och stora firas i regel varje månad.
Gudstjänsten som har en enkel liturgi vänder sig till alla åldrar. Församlingens olika barngrupper medverkar.

SÖNDAG 22.9.2019 kl. 11.00 Tvåspråkig utomhusgudstjänst för hela familjen vid Församlingscentret, Lotta Endtbacka, Åsa Turpeinen, Annika Wester, Mirkkalea Konttila, barn deltar. Invigning av lekparken. Lätt lunch, pris: vuxen 6 euro, 4-12 år 2 euro. OBS! Tid och plats.

SÖNDAG 6.10 2019 kl. 12.00  Gudstjänst med små och stora i Jakobstads kyrka. Utdelning av "Bibel för barn" åt församlingens femåringar. Jockum Krokfors, Lisen Borgmästars, Bernice Haglund-Wikström. Dagklubbsbarnen, barnledarna o församlingsfaddrar deltar.

SÖNDAG 3.11.2019 kl. 11.00 Gudstjänst med små och stora i Församlingscentret, Helena Smeds, Lisen Borgmästars, Annette Tallgren. Barn och vuxna från öppen dagklubb medverkar. OBS! Tid och plats.

SÖNDAG 8.12 kl. 12 Gudstjänst med små och stora i Jakobstads kyrka. Åsa Turpeinen, Lisen Borgmästars. Marta Gäddnäs spelar flöjt. Vi sjunger adventssånger tillsammans. Saft och pepparkaka.