Söndagsskola

Söndagsskolan är barnens egen gudstjänst.

Söndagsskola med små och stora firas i Församlingscentrets kapell, Ebba Brahe espl 2, kl.10.30. Söndagsskolan riktar sig till hela familjen. Alla, från familjer med småbarn till mor- och farföräldrar kan delta.

Enkel liturgi med bibelberättelse, bön och sång, lek och pyssel. Tillfället avslutas med gemensam  lunch. Lunchpris: under 4 år gratis, 4-12 år 4 euro, vuxna 7 euro.

Söndagsskolans hösttermin startar 8 september 2019. Välkommen !

Vi använder  söndagsskolmaterialet "Lukasgatan"

TERMINSPROGRAM

8.9 2019 Terminsstart

15.9 Söndagsskola

22.9 Tvåspråkig gudstjänst med små och stora i Församlingscentret med invigning av nya lekparken. Ingen söndagsskola.

29.9 Söndagsskola

6.10 Bibelutdelning åt församlingens fem åringar i gudstjänsten med små och stora i kyrkan. Ingen söndagsskola.

13.10 Söndagsskola

20.10 Söndagsskola

27.10 Söndagsskola

3.11 Gudstjänst med små och stora i Församlingscentret. Ingen söndagsskola.

10.11 Ingen söndagsskola på Fars dag.

17.11 Söndagsskola

24.11 Terminsavslutning

För ytterligare information kontakta Bernice Haglund-Wikström tel 0403100418 eller

bernice.haglund-wikstrom@evl.fi

Söndagsskola i Skutnäs bönehus

Laestadianernas fridsförening håller söndagsskola så gott som varje söndag i Skutnäs bönehus. Söndagsskolan inleds med gemensam samling varefter barnen delas in i grupper enligt ålder.