Öppen lekpark

Tack vare att regeringen lättar på restriktionerna från 1.6 kan vi erbjuda samvaro för barnfamiljer igen. Vi bjuder till

ÖPPEN LEKPARK

Tisdagar 2.6, 9.6 och 16.6 kl. 9-12 i Församlingscentrets lekpark. Verksamheten är för barn i åldern 0-5 år i sällskap med en vuxen, men äldre syskon är välkomna med. Ingen anmälning behövs, man kommer då det passar. Det blir ingen servering som vi är vana med från öppna dagklubben, men man får gärna ta med egen matsäck och ha picknick i parken. Kl. 10 har vi en utesamling med bibelberättelse och sånger. Vid regn blir det inget ordnat program, men lekparken är förstås alltid öppen. Tillgång till wc och skötrum finns. Ingen avgift. Max. 50 deltagare samtidigt i lekparken. Vid sjukdom och förkylningssymtom stannar man förstås hemma. Information ger ledaren Annette Tallgren 040-3100419.

Öppen dagklubb

Öppen dagklubb är inhiberad tillsvidare p.g.a. coronaviruset.

Vuxna och barn mellan 0 och 5 år träffas, barnen för att leka och de vuxna möter andra vuxna i samma livssituation. Under klubbdagen hålls bibel- och sångstund och ett mellanmål serveras.
Ingen anmälan behövs och deltagaravgiften är 3 euro per familj och gång. Kontaktperson är Annette Tallgren tel. 0403100419, annette.tallgren@evl.fi

Öppen dagklubb tider och platser
Måndagar 10-12 Bonäs prästgård, Västra ringvägen 2.
Tisdagar 9-11 Vestanlidgården, Bojvägen 14
Torsdagar 10-12 Församlingscentret, Ebba Brahe esplanaden 2

PROGRAM HÖSTEN 2020

Verksamhetsansvarig: Annette Tallgren 040-3100419.

Facebookgrupp: Öppen dagklubb i Jakobstads svenska församling