MUSIKEN i vår församling

Det finns många sång- och musikintresserade i vår församling.

Vill du bli en av oss? Kom med i vår musikverksamhet!

Info om musiken kan du också hitta på instagram: musikjakobstadsv.forsamling

Vänligen följ med information på vår hemsida och facebook samt instagram för uppdateringar.

AKTUELLT

Anmälningarna tas emot i september!

BABYPSALMSÅNG-PÄRLAN

En musikupplevelse för ditt barn och dig i kyrkorummet! Det finns plats för 6 barn i åldern 3-12månader.

Vi träffas torsdagar kl. 10-10.30 i Jakobstads kyrka.

Vi sjunger psalmer och rör oss i kyrkorummet.

Det blir en stund av musik och rörelse men också en stund av stillhet, närhet och gemenskap.

Babypsalmsång leds av Annika Wester, tfn 040 310 0416

Anmälningar för hösten tas emot till och med den 26 september 2021 (annika.wester@evl.fi), höstens tider: 30.9, 7.10, 14.10, 28.10, 4.11, 11.11, 18.11.

KYRKOORKESTERN

Vi startar en ny kyrkoorkester i vår församling.

Kom med och spela torsdagar kl. 17-18 i Johannes-kapellet (Obs! vi har flyttat våra övningar från kyrkan till kapellet)

Vi startar torsdagen den 30 september. Ta gärna med eget notställe om du har.

Orkesterns projekt under hösten är De vackraste julsångerna i Jakobstads kyrka den 17 december.

Anmäl dig till annika.wester@evl.fi och berätta vilket instrument du spelar (helst innan 26 september).

Alla musikanter hjärtligt välkomna med!